Unelmaa

Runoilija 028b5f58c4a212441e77bfdbe5876acc

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 5.7.2008
Viimeksi paikalla: 2.4.2019 11:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

seisoin ihan vierelläsi
keikka ei ollut vielä alkanut
puhuit ystäviesi kanssa, hymyilit
tytöt ympäröivät sinua, pyysivät nimikirjoituksia
naureskelin kaverini kanssa
käänsit pääsi
katsoit minua hetken suoraan silmiin
hämmennyin
musiikki alkoi soida, kaikki villiintyivät
illalla kotona mietin
kohtaloni on jäädä ihailemaan sinua
täältä aidan toiselta puolelta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot