kaulakoru

Runoilija 028b5f58c4a212441e77bfdbe5876acc

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 5.7.2008
Viimeksi paikalla: 2.4.2019 11:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

annoit minulle kaulakorun
laskin helmet
niitä oli neljäkymmentäyksi
se oli ainoa muisto sinusta

se oli se yksi ilta
pakotit minua kaivamaan vanhat luurangot esille
vaadit rakkauttani takaisin
revit rikki kaulakoruni
helmet vierivät lattialla
lähdit, ja aloitin laskemisen uudestaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot