huomaamaton

Runoilija 028b5f58c4a212441e77bfdbe5876acc

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 5.7.2008
Viimeksi paikalla: 2.4.2019 11:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ikkunasta sisään pääsi pieni valonhäiven
se vei minut mukanaan ja lumosi omakseen
kaikki tuntui unelmalta
ikävä ja suru oli poissa
kunnes näin äitini
hän itki
hän ei kuullut minua
hän ei nähnyt minua
huusin: "äiti, äiti!"
tyhjyys, ei vastausta
huusin kovempaa
tuloksetta

heräsin, ja äiti oli ikuisesti poissa

Selite: 
Äidille. Hän ei ole kuollut, mutta kumminkin poissa, ikuisesti.
Kategoria: 
 

Kommentit

riipivän kaunista ja koskettavaa tekstiä, lähes kyynel silmäkulmassa luin.

riipivän kaunista ja koskettavaa tekstiä, lähes kyynel silmäkulmassa luin.

 

Käyttäjän kaikki runot