Tämä päivä

Runoilija 00f5c9978ed8de738faeabfb5c8f4d02

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 18.10.2012
Viimeksi paikalla: 23.5.2018 8:12

Asuinpaikka: 28f0a60175be3683533e985487f375b7
Syntymäpäivä:
23.4.2024

Halu ei riitä, pitää uskaltaa kokeilla.
 

Tämä päivä

On elomme täällä matka
määränpää on tuntematon

me vietämme aikaa kuluttaen
odottaen tulevaa

ei huominen onnea tuo
ei muuta kuin uuden huomisen

miks odotat tuntematonta
outoa olematonta

sä luulet se onnen ja valon tuo
huominen, tulevaisuus yhdessä nuo

elä hetkessä itsesi kanssa
elä onnessa olevassa

siinä onni ja rakkaus on sulla
jos uskallat itseesi tulla

anna valon ja onnen loistaa
se murheet myös muilta poistaa

silloin tiedät on matkasi oikea
kun rakkaus sitä ohjaa

siinä kaikille meille etsijöille
on yhdeksi päiväksi pohjaa

MP 02.06.2013 klo 19.30

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot