Olkapää

Runoilija 00f5c9978ed8de738faeabfb5c8f4d02

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 18.10.2012
Viimeksi paikalla: 23.5.2018 8:12

Asuinpaikka: 28f0a60175be3683533e985487f375b7
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Halu ei riitä, pitää uskaltaa kokeilla.
 

Olkapää

Oloni on onhonlainen
tunnen olen toisenlainen

varmuutta vain puuttuu
ote niin on heikko

mistä voiman varteen saisin
mistä tunteen varman

epäilenkö itseäin
miestä miehen verran

pohjan vienyt elämältä
on tää aika raskas

usko hyvään itseeni
mukana sen karkas

ystävä jos kuulet
äänen heikon miehen

tule, anna olkapääsi
anna itken siihen

itkun kautta paha karkaa
vasten hyvän ystävän

kiitän äänen kuulijaa
kiitän siitä häntä

joka kuulee äänen sen
äänen sydämen.

MP 10.07.2013 klo 13.30

Selite: 
Niimpä . . .
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot