Takarannan Tyttö

Runoilija 00f5c9978ed8de738faeabfb5c8f4d02

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 18.10.2012
Viimeksi paikalla: 23.5.2018 8:12

Asuinpaikka: 28f0a60175be3683533e985487f375b7
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Halu ei riitä, pitää uskaltaa kokeilla.
 

Takarannan Tyttö

hän rannalla istuu kaivaten
nuorta sulhoaan joka merelle lähti

myös taivaalle luo hän katsettaan
jospa näkyisi rakkauden tähti

meren voima on suuri ja uhmakas
sen tietää tyttö tuo

siks sulhonsa vuoks hän rukoilee
tähti rakkauden suojan sä suo

ilon hetkeksi tuntea voi
laivan saapuvan kun hän huomaa

ei tuonutkaan sulhoa tämä
sydän täynnä on ikävää

ajan jälkeen pitkän odotuksen
jo laivan tutun huomaa

siel sulho mastossa heiluttaa
on rakkaus suurta juhlaa

he yhdessä istuvat kivelle
jolla morsian sulhoaan ootti

takarannalla kokevat taian sen
on syömmessä rakkauden nuotti

jo löytyi rakkauden tähti
sen merikin todistaa voi

kun taas merelle sulho lähti
oli taivaalla kirkkaana tuo

se rauhan antaa odottajalle
ja valon rantaan suo

tämän kokenut on tyttö takarannan tuo

MP 16.08.2012 klo 08.34

Selite: 
Porin Reposaaressa on takaranta ... käyn siellä joskun itsekkin istumassa kivellä ja kuuntelemassa merta . .
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana :-)

Huomaa selkeästi, että jotain omakohtaista kokemusta löytyy.. Nyt vain kun laittaisit kaikki muutkin runosi tänne muita ilahduttamaan :)

Upea runo

Ihana!

 

Käyttäjän kaikki runot