Elänkö

Runoilija 00f5c9978ed8de738faeabfb5c8f4d02

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 18.10.2012
Viimeksi paikalla: 23.5.2018 8:12

Asuinpaikka: 28f0a60175be3683533e985487f375b7
Syntymäpäivä:
23.4.2024

Halu ei riitä, pitää uskaltaa kokeilla.
 

Elän … olen
menen … tulen

päässäni riehuu
vereni kiehuu

tuskassa pyörin
itken ja vääntelehdin

antakaa anteeksi
mitään en voi

elämän iloni
poistunut on

rintani painaa
tahtoisin olla vainaa

helpottaisko tuo
jos se levon suo

aatos on vieras
vaan pois on päästävä

kaivossa tahtoisin istua
kukaan ei näkis mua

ei puhetta olis lain
hiljaisuus vain

auta herrani minua löytämään
tie takaisin elämään

auta valoa kohti kulkemaan
pois aatteet mustat sulkemaan

voi elämänilon tiedän
vaikka itseäin tänään tuskin siedän

älä anna mun tätä tuskaa jakaa
mun itsein vain tuntea sen

en tahdo mä toisille tunnetta samaa
joka sitoo mun tunteeni iloisen

ilonpäivää ootan ja rukoilen
että voisin sen jälleen tuntea

että nauruni .. aito
vois jälleen kaikua

MP 14.06.2012

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaikukoon nurusi jälleen näin synttäripäivänäsi..onnea :)

Runosi koskettaa syvältä. Hyvää Syntymäpäivää.

 

Käyttäjän kaikki runot