Mustikoita ihanaisia
kirpakkana makunystyröitäni
hivelee.
taas lenkkiä on mukava jatkaa,
sinä vierelläni.
Selite:
Ystäväni kansssa 3 tunnin kävelylenkillä, kilometrejä kertyi 5, välillä mustikoita syöden ja pururadan painoja nostellen :)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hyvänmielen runo.
Mustikka on makoisa marja, kuten myös tämä runosi.
Mukavaa lenkkeilyä
Mukava runo
kaunis onnellinen runo, mustikat ja hän, kuulostaa hyvältä
Sivut