En saa oikein otetta mistään arkisesta,
mikään ei tunnu miltään.
ei ole paikkaa paeta, elämää.
ei ole mitään, ei syliäsi, ei halaustasi,
ei mitään.
vain ikävä ääntäsi, kosketuksestasi kaunis muisto,
kaipaus läheisyyteesi.
minä rakastan sinua aina.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Suru ja ikävä on niin suuri ettei mitään pysty tekemään
niin, kaipauksessa, ikävässä ei pysty keskittymään mihinkään, siitä hyvin kirjotat runossasi
Sivut