Lämmintä Joulua

Runoilija Aimo Halla

mies
Julkaistu:
128
Liittynyt: 23.1.2012
Viimeksi paikalla: 5.2.2024 0:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tuulesta temmattua, huulella heitettyä, lieneekö lainattua, väkisin väännettyä, eikä millään pahalla nämähän ovat pelkkiä satuja.
 

vaik' ulkona hyinen kylmyys lie
on aika nyt lämmön, totta vie
kaikki nyt kaunat unholaan
täyttäköön rakkaus tämän maan
nyt vauhtia hyvä on hiljentää
olla ja nauttia, levähtää

Selite: 
Kaikille :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinpä...mukava runo

Vähin vaatimattomin sanoin suuri kaunis juhlaruno.

Joulu saa hiljentymään ja rauhoittumaan
yhdessä rakkaiden, läheisten kanssa.
Nauttimaan yhdessäolosta, tuoksuista,
mauista ja kiireettömyydestä.
Hyvää toista Joulupäivää,
Tapaninpäivää sinulle.

Lämmin hyvänmielen jouluruno tämä

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot