minä jäin
sinne oli helppo paeta
en tuntenut enää edes itseäni
ihmettelit kosketustani
me tarvitsimme sen hetken
se oli minun maailmani
pieninä hetkinä olin onnellinen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
<3 onnittelu Syksyn Lapseööe <3