Mykkä

Runoilija TRUmisery

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mikäli en muista erikseen kiittää kommenteista ja arvosteluista, niin suuret kiitokset jokaiselle palautteesta... tässä ja nyt. =) -Täydellisen epätäydellinen-
 

Sanaton. Käyn lepäämään, kuin syliisi kiinni sinuun lämpimään. Olen sanaton. En tahdo ilmaa hengittää, en silmillä näkemään. En tarvitse sanoja. Kaiken tässä hetkessä tuntea, iholla ja sielussa. Rakastan. Vartalon läpi lyö voima, tunne, täyttymys ja suunnaton jano lisää.

Selite: 
lauseilla on mahdoton kuvailla suurimpia tunteita...
Kategoria: 
 

Kommentit

samaa mieltä, mutta kyllä sä kiitettävän hyvin oot osannut kuvailla niitä suurempiakin tunteita :)
todella kaunis, yhtenäinen ja kertakaikkisen ihana !

upea runo, ja totta (sanoilla on vaikeeta ilmaista), mutta ilmaiset sen silti niin hienosti! :)

 

Käyttäjän kaikki runot