Antipatiaa apatialle.

Runoilija Rio

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Öisin kaupunki kuuluu linnuille
ja muille joiden jalat
eivät aivan koske maata.

Ja kylmä asvaltti,
se viiltää viiltää
talvenpehmeitä jalkapohjia.

Näitä katuja me ollaan vaellettu
jo montakymmentä vuotta
eikä mitään olla opittu
samat ongelmat kun lapsena
silloin kun
halusin liikaa
mutta tein liian vähän
päästin kaikki linnut vapaaksi
ja iltaisin itkin ikävöidessäni niitten laulua.

Kuinka voin minä
joskus jopa vahva kaunis rohkea älykäs
olla näinä iltoina
pieni mitätön harmaa apaattinen murheellinen.

Menneisyyden on oltava väärä vastaus.
Varoitus:
Mikään ei tapa tulevaisuuden onnea niin kuin nostalgia.
Hautaa menneisyytesi hymyt jos koskaan enää haluat nauraa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Rio Kuokkavieras 3.2.2015 0 Runo
Rio Nimetön 3.2.2015 0 Runo
Rio Odysseuksen kotiinpaluu 3.2.2015 0 Runo
Rio UV 19.12.2014 1 Runo
Rio Juhlapuhe 19.12.2014 0 Runo
Rio Kuumailmapallossa 7.9.2014 0 Runo
Rio Statutum est 22.6.2014 1 Runo
Rio Antipatiaa apatialle. 22.5.2014 0 Runo
Rio Katso lähelle 22.5.2014 0 Runo
Rio kasvan 25.4.2013 0 Runo