Nimetön

Runoilija omituista

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

the simplest solutions are often the cleverest. they are also usually wrong.
 

tekisi mieleni huokaista hiljaa
rakas
hiuksiesi sekaan
mutta sanottuani
pääsisit syvälle, ihon alle
lähtemättömänä
kuin sydämmen syke
laineet järven pinnassa
ja minä tahdoin juuri
olla vain
vapaa

Selite: 
voidaanko itkeä joku kerta yhdessä ?
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot