kauko-ohjattuna

Runoilija omituista

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

the simplest solutions are often the cleverest. they are also usually wrong.
 

saamattomana itkien
(lopeta!)

sängyssä kierien
(tuo on säälittävää..)

minuutteja suihkussa seisoen
(saat kyllä maksaa vesilaskun)

pääni sisällä annat edelleen
ohjeita elämiseen
vaikka olet ollut kauemmin poissa
kuin paikalla

(ruikuttaminen seis ! )

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot