Elämän hukka

Runoilija 52456b2bb404e4965e1e53958792825c

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.9.2013
Viimeksi paikalla: 18.2.2019 20:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

hiekassa vielä

hohkaa mennyt päivä

yön taivas, tumma

kuuntelee, on meissä läsnä

runon säkeinä
valuu hiekka sormista
ja soi kauneimpana
tulevat, menneet vuodet

ehkä aika loppuu
ennen kuin ehtii elää
nuorikin vanhenee
ja lopulta sen menettää

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot