Minä uhkaan ottaa elämän ohjat käsiini

Runoilija 52456b2bb404e4965e1e53958792825c

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.9.2013
Viimeksi paikalla: 18.2.2019 20:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen päätä vaille valmis
kun kirjoitan typeryyksiä
lauon ääneen ajatukset

Ole hiljaa ja elä ja kuole
Sun elämäsi on mitätön
niin kauan kun teet jotain

Ne vaativat sulta lisää
ja kerta toisensa jälkeen
perivät elämästä käyttömaksun

Sinä vanha kuoma isoherra
jos olenkin vain yhden saanut
niin otan elämästä kaiken irti

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tykkäsin.

 

Käyttäjän kaikki runot