Näkymätön tyttö

Runoilija Jewil

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 7.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kävelin sateessa ja mietin vain sua. Sydämmeeni koski kun muistin sun sanas. Pian sut taas näin mut sä et nähnyt mua. Yöllä susta unta näin, mut aamulla tajusin sen olevan vaan harhaa. Koulussa vilkasit mua muttet sanaakaan sanonut varmaan. Sinä yhtenä päivänä sä mulle puhuit, sinä yhtenä päivänä annoit mun ymmärtää et jotain ois mut nähtävästi ei oo. Oon sulle vain ilmaa se joku tyttö koulun käytävällä. Miettisit vaan paljon mua satutit kun sun sanaas uskoin. "Et oo näkymätön kukaan vaan ei tunne sua niinkun mä"

Selite: 
Joo vähän outo runo mut jonkinlainen kuiteskin..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot