Liian rakas

Runoilija Jewil

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 7.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos haluaisit voisit minua satuttaa.
Minut voisit maahan alistaa.. Nurkkaan ahdistaa ja ilkeillä sanoilla satuttaa. Voisit tehdä paljon pahaa koska, olen heikko ja sinä vahva.. "Mikset tee niin?" Et ole ilkeä. Monesti kerrot kuinka paljon minua rakastat, et minua satuttaisi tahallas. Rakas älä minua satuta vaikka olen heikko kuin, kuivuneet ruusun terälehdet..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot