Mielipuolen nauru

Runoilija Erppa

mies
Julkaistu:
83
Liittynyt: 4.3.2007
Viimeksi paikalla: 27.4.2024 21:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kuuntelin musiikkia mielipuolen,
paperin selkäpuolen naurua.

Olen parempi, kuin hiljaisuus,
sanoi hän, kun ei muuta
sanotuksi saanut.

Hiipuu äänet, kun
yritän nimetä sanaa.

Käsi jalan löytää,
muttei ymmärrä koskettaa,

pilkallisesti katsoo
tekijä löytäjää.

Tämä on sinun sotasi,
ei sen reuna ylety mielesi ulkopuolelle.

Ei kuulu ukkosen jyly,
eikä se pääty rauhaan,

vaan hiljaa hiipuu äänet,
pilkallisesti koskettaa.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä kertomus on kuin tehty minulle.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut