Maatua makaamisesta maahan

Runoilija oikotie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.4.2008
Viimeksi paikalla: 11.9.2015 14:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

20, minä, niin, enimmäkseen rakkaus
 

Tänään minulta kysyttiin kahvitauon yhteydessä
hyvää päivää, nuori neiti, kuinka voitte
Hymyilin takaisin ja vastasin toisella äänelläni
oikein hyvin, kiitos kysymästä

Kotona makasin sängyssä
ilman mitään aikomusta nousta enää koskaan
Makasin niin pitkään että luut luutuivat ja maito muuttui voiksi sisälläni

Illalla minulta kysyttiin teehetken yhteydessä
kuinka voit, ystävä, voit kertoa minulle
Enkä millään saanut puristettua hymyä kokoon
En hymyä enkä vastausta

Tänään minä toivon että lakkaisin olemasta olemassa olemassaolollani

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot