Nimetön

Runoilija veenus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.4.2008
Viimeksi paikalla: 29.6.2020 15:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.1.1991

 

Katson peiliin.
Näen tyhjät silmät,
loppun palanen katseen.
Voimaatomilla käsillä kosketan
kasvoja ja käännyn pois.
Toivoen että huominen veisi
mukanaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot