Rakastan

Runoilija veenus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.4.2008
Viimeksi paikalla: 29.6.2020 15:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.1.1991

 

Sun kanssasi matkaa teen huomiseen.
Kevein askelin, puhtain sydämmin.

Rakasta, oi rakastan
kunnes kuolema korjaa pois.

Painan sydämmen vasten toista
sydäntä, kuulen kuinka ne lyö,
samaa tahtia samojen tähtien alla.

Samalla hetkellä tunnen kuinka
ne liityy yhteen nyt ja aina.

Selite: 
<3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot