Kaipaan.

Runoilija veenus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.4.2008
Viimeksi paikalla: 29.6.2020 15:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.1.1991

 

Kaipaus vie mukanaan,
ajatukset on sekavia.

En osaa muotoilla surua
sanoksi, se tulee kyynelinä
poskiani pitkin.

Kaupaus on niin kova.
Halu viellä kerran
halata sua on niin
iso että sattuu..

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot