-Heidelbergin ihmiset-

Runoilija Jonne

mies
Julkaistu:
170
Liittynyt: 11.9.2003
Viimeksi paikalla: 18.2.2024 20:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.11.1975

Tahtoisin lentää vielä kerran!
 

Näen veden

sillan kaarien alla,

punaista heijastavat katot

ihmisten unelmien yllä.

Juuri sillä hetkellä

kun päivä häviää

taistelunsa

yötä vastaan,

aurinko maalaa

linnan sortuvat muurit.

Ja jossain pimeässä

kuninkaan vuoren sylissä

kaksi sydäntä

hehkuu suojaa

toisilleen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot