Näen veden
sillan kaarien alla,
punaista heijastavat katot
ihmisten unelmien yllä.
Juuri sillä hetkellä
kun päivä häviää
taistelunsa
yötä vastaan,
aurinko maalaa
linnan sortuvat muurit.
Ja jossain pimeässä
kuninkaan vuoren sylissä
kaksi sydäntä
hehkuu suojaa
toisilleen.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi