-Maalattu yö-

Runoilija Jonne

mies
Julkaistu:
170
Liittynyt: 11.9.2003
Viimeksi paikalla: 18.2.2024 20:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.11.1975

Tahtoisin lentää vielä kerran!
 

Yö tummaa maalia,

kaupunki kankaan pinnalla.

Valot luovat perspektiiviä,

syvyyttä sen elämään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tässä runossasi maalailet
kuvia jotka herättävät muistoja

kaunis runo
maailma on kuin iso kaunis maalaus

Kaupunki ilman valoja.. enpä oo aatellut, oisko tuo enää mitään... maalailit hienon kuvan..

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot