Nimetön

Runoilija Caramelly

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos ja kumarrus kaikille !
 

Huominen,
jos se joskus vaikka koittaisi.

Eilinen,
jos se vaikka joskus unohtuisi.

Menneisyys,
jos se koskaan vaikka palaisi.
Ja kaikki hyvät muistot mukanaan toisi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno...!

Ihana runonen :D

kiinnostava

hieno...!

Ihana runonen :D

kiinnostava

 

Käyttäjän kaikki runot