Hei siellä

Runoilija Caramelly

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos ja kumarrus kaikille !
 

Hei siellä,
juuri sinä siellä!
Sielläpähän lehden päällä!
Olen täällä!

Hei?
Kuuleeko kukaan?
Olen yksin täällä...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi kutsu kuullaan, et ole yksin!

 

Käyttäjän kaikki runot