Kuulen sen vieläkin

Runoilija Caramelly

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos ja kumarrus kaikille !
 

Vain unissani näin kasvot,
kuulin naurun ja pilkan.
Pimeässä itkin,
eikä pelastajaa vain kuulunut.

Nyt näen kasvot hereillä,
kuulen naurun ja pilkan yhä paremmin.
Mutta enää en itke,
sillä minusta on jäljellä enää,
vain ontto humiseva kuori.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot