illalla

Runoilija anesthetize

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 8.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vesisateessa
Illalla kaiteella sillan
istuin murheissani ja itkin
Toinen vain oli hiljaa
ja katsoi vastapäätä

Selite: 
ei tämä runo ole, tämä on vain mietteeni.
Kategoria: 
 

Kommentit

pidin tästä mietteestäsi:)

Joskus hiljaisuus kertoo kaiken..halaus silloin paikallaan,ehkä.

pidin tästä mietteestäsi:)

Joskus hiljaisuus kertoo kaiken..halaus silloin paikallaan,ehkä.

 

Käyttäjän kaikki runot