tykkään

Runoilija anesthetize

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 8.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Silität poskeani
tuntuu hyvältä

Tartut käteeni
pidän siitä

Katsot minua rakastuneen silmin
punastun

Sanot:'' Rakastan sinua ''.
ja minä olen kuin seitsämännessä taivaassa.

Selite: 
R<3
Kategoria: 
 

Kommentit

huoh... kaunista=)

Tykkäsin <3

Tuo lause on kyllä maailman kaunein. Hyvää lyriikkaa. =)

ihana :D

Nätti.
*huokaus*

 

Käyttäjän kaikki runot