sinä

Runoilija anesthetize

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 8.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mä en halua mitään puolirakkautta
haluan kokonaisen
ehjän
Mä en halua mitään puolitettua tykkäystä
haluan kokonaisen
Älä ota sitä kolmatta tähän mukaan
ties mihin se joutuukaan
Ota se ja jätä mut
tai ota mut ja jätä se
Enempäähän ei voisi sattua
sulle kaikki nostaa hattua
Anna mulle lupa
haavojani nuolla
ja kuolla...
Mun pää on niin hajalla
sydän siinä rajalla
Olen todella eksyksissä
ja kaipaan sinua
meitä.

Selite: 
Loputtomasti kyyneliä ja itsensä kadottamista.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot