aika parantaa haavat

Runoilija ritityttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

rantakalliolta katson kuinka
tuo kaarnalaivoista pienin
muistojen merillä seilaa

sinua kuljettavat uudet tuulet,
ja silmäsi humalan huuruiset
ja silmäni kyyneleistä kostuneet

verivala,
sen me teimme


       ikuisen 
ystävyyden
merkiksi
Selite: 
ja tänään sydämessäni vain ajan haalistamia arpia
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikean Kaunis ja Herkkä.

Pidin, Paljon.

herkkä ja kaunis runo ystävyydestä :)

erittäin kaunis ja herkkä runo! lopetus on upea :)

I h a n a .

 

Käyttäjän kaikki runot