Kaipuu

Runoilija ritityttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hämärä metsämökki,
valo taittuu ikkunasta,
talven pitsiverhot,
jäähileinä ruutujen välissä.

Katse taivaanrantaan,
aamuauringon leikki,

huoleton,

lumisten kuusten välissä,
oksien lomassa.

Yöpöydällä kaksi kauneinta,
hymyilevät,
kehykset vanhaa puuta,
kuva nuori.

Katson taivaanrantaan,
katson kuvaa
ja hiljaa hyräilee
sydämeni,

soi sielussani sävel,
kaunis,
herkkä.

Jäähileet tanssivat ikkunassa,
valo taittuu.
Vällyjen välissä lämmin,
tilaa sinulle.

Tulethan?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot