Aamukaste

Runoilija ritityttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
 Viljapelto niiaa,
yön vienossa tuulessa.

Yö hiljaa kumartaa,
hyväilee,
kosteaa kauraa.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana

Kaunis, todella kaunis!

Idyllinen.

Siis tämä toimii!!!

Upea.

Kauniin ihanaa lempeyttä runossasi

Siis tämä toimii!!!

Upea.

Kauniin ihanaa lempeyttä runossasi

Ihana

Kaunis, todella kaunis!

Idyllinen.

 

Käyttäjän kaikki runot