Anna anteeksi

Runoilija Ultramariini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lentäisin siivilläni pois, hetkessä kaikki ohi ois Näkisit minut nyt elämäänsä eksynyt
 

Mä olen pettynyt itseeni,

pettynyt tekoihini,

sanoihini,

ajatuksiini.

Olen jälleen kerran tuhonnut haaveesi,

särkenyt saavutuksesi.

Miksen koskaan voi olla kunnollinen?

Miksen koskaan voi olla tuottamatta pettymystä?

Mä olen pahoillani.

Annathan anteeksi?

Korjaan tekoni...

parannan haavasi

ja satutan taas uudestaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

haikea kertomus, särkyvää tekstiä ja pohdintaa itsestä ja hänestä.
Ihastuin tähän epätoivoon, joka esitettiin traagisesti, mutta silti viisain sanoin :)

 

Käyttäjän kaikki runot