Ei enää lisää menetettävää

Runoilija Ultramariini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lentäisin siivilläni pois, hetkessä kaikki ohi ois Näkisit minut nyt elämäänsä eksynyt
 

Kun aamuyö saapu,

mä tiedän, etten kestä menettää.

Ei, en yhtään enää enempää.

Mä kuiskaan rakastavani,

kuiskaan tarvitsevani.

Nukut tietämättömänä,

kauniimpana kuin kukaan muu.

Näinhän tää lopulta loppuu.

Kohtalon ivaamana,

keskeneräisenä teoksena.

Mitä muutakaan saattoi edes odottaa?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot