Keväistä vapautta

Runoilija Ultramariini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lentäisin siivilläni pois, hetkessä kaikki ohi ois Näkisit minut nyt elämäänsä eksynyt
 

Korkojen kopinaa asfaltilla,
tuulen sotkemia hiuskiehkuroita kasvoilla,
leveä hymy huulilla.

Aurinko valaisee kalpeita kasvoja,
tarkasti punattuja huulia.

Tuuli hameenhelmaan puhaltelee
ja hiljaa korviin kuiskailee.

Olen viimein vapaa,
voin tehdä mitä vaan.

Et voi unelmiani tulla kaatamaan,
et voi saada luoksesi palaamaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot