Rakas

Runoilija jeesis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

niin paljon takana, mut toivottavasti viel enemmän edessä.
 

Kaunis ajatus meistä kahdesta,
yhdessä elämää kokemassa,
on nyt murtumassa.

Vuosien saatossa,
olemme toisemme oppineet tuntemaan,
ja huonoinakin hetkinä rakastamaan.

Unelmissani,
olet isä lapsieni.
Olet aviomies rinnallani,
rakastaja sängyssäni.

Yhteinen oli menetyksemme,
luulin että siitä selviämme,
mutta nyt vain syyttelemme,
toisiamme piikkittelemme.

Onko suru niin syvä,
ettei kestä edes suhde niin hyvä?

Olemme selvineet ajoista vaikeista,
minun sairaudesta,
tai sinun velkaongelmista.
Läheisten poismenosta,
sekä myrskyn aiheuttamista tuhoista.

Tämä syö meitä sisältä,
nakertaa kuin syöpä.

Vaikka saman tuskan jaamme,
pystymmekö enää jatkamaan matkaamme,
vai eri suuntiin käyvätkö tiemme?

Selite: 
Vähän erilainen kuin muut runoni, vaikka sisältö onkin samankaltainen. Selviääkö suhde kaikista vaikeuksista?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
jeesis Edelleen ilman 13.3.2013 0 Runo
jeesis Odotus 13.3.2013 0 Runo
jeesis Nimetön 25.11.2012 0 Runo
jeesis Kielletty 4.11.2012 1 Runo
jeesis Nimetön 4.11.2012 0 Runo
jeesis Onni 18.5.2012 1 Runo
jeesis Rakas 23.4.2012 0 Runo
jeesis Yksin 23.3.2012 0 Runo
jeesis muisto 23.3.2012 1 Runo
jeesis Ikävä 22.3.2012 2 Runo