Edelleen ilman

Runoilija jeesis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

niin paljon takana, mut toivottavasti viel enemmän edessä.
 

Siitä jo vuosi on,
Kun sain kuulla sun kasvavan
Mahassani mun

Sekavin tuntein ilosta itkin,
Tiesin että susta tulee rakkain.
Kun kuulin ettei tää ookkaan aikasi sun,
Jotenkin muserruin.

Meitä hetken oli kokoajan kaksi,
Olin suo suojelemaan valmis.

Yhtäkkiä heräsinkin yksin,
Ja luulin nähneeni painajaisen.
Totuus iski lujaa,
En pystynytkään suo suojelemaan.

Ehken olisi kaikkea tiennyt,
En heti kaikkea osannut,
Ruokasi pohjaan keittänyt,
Silti olisin aina rakastanut.

Selite: 
Aika tarkalleen vuosi sitten kirjoittamalleni runolle"jatkoa".
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
jeesis Edelleen ilman 13.3.2013 0 Runo
jeesis Odotus 13.3.2013 0 Runo
jeesis Nimetön 25.11.2012 0 Runo
jeesis Kielletty 4.11.2012 1 Runo
jeesis Nimetön 4.11.2012 0 Runo
jeesis Onni 18.5.2012 1 Runo
jeesis Rakas 23.4.2012 0 Runo
jeesis Yksin 23.3.2012 0 Runo
jeesis muisto 23.3.2012 1 Runo
jeesis Ikävä 22.3.2012 2 Runo