Pienet varpaat

Runoilija jonnttu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hymyile läpi elämän, hymyile läpi kyynelten.
 

Mun mahaani kutittaa
Äiti rakastaa sua
Vaikka ei olla tavattu
Tunnen kosketuksesi
Kuulet ääneni
Odotan sinua

..pikkuinen

Selite: 
<3 22.7.2012
Kategoria: 
 

Kommentit

Söpö runo.

 

Käyttäjän kaikki runot