En jaksa

Runoilija jonnttu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hymyile läpi elämän, hymyile läpi kyynelten.
 

En jaksa kuunnella
En halua kuunnella
Eikä mun tarvitsekkaan

Mä tiedän
Oon paska

Ei sun tarvii sitä toistaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Samaa mieltä, tykkäsin!

 

Käyttäjän kaikki runot