vihdoinko?

Runoilija jonnttu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hymyile läpi elämän, hymyile läpi kyynelten.
 

Mä kuljen läpi kaupungin
niiden satojen katulamppujen ohi
niitä katuja pitkin
mitkä mä tunnen kun omat taskuni

avaan rappukäytävän ohi
kuljen rappuset ylös
avaan oven asuntoomme
meidän kotiimme
sinun ja minun

löysin vihdoinkin kotini
sen minne minä kuulun
sinun kanssasi
me yhdessä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot