Arvojoukko

Runoilija The Phantom

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Synkän näköinen metallimies, jonka tarinat pohjaavat omiin totuuksiin.. Laittakaa ihmeessä kommenttia, olisi kiva tietää, mitä muut ihmiset ovat mieltä :)
 

Ennen maailman luontia,
oli avaruudessa vain
jotain epämääräisiä suoria.

Sinne myöhemmin tuli hedelmiä, joista
nokkelimpia olivat banaanit ja lehmät.

Oli avaruuslehmällä siniset täplät
ja banaani keltainen kainalossaan
kulki suoria pitkin!

Kun joskus suorat yhtyivät
syntyi kuutioita ja palloja,
jotka korokkeelle nostettiin.
Sieltä kaikki ne näkivät.

Arvokkaaseen joukkoon eivät
banaanit ja lehmät kuuluneet.
Vain kasa numeroita,
joita
ei kukaan ymmärtänyt!

Ajassa eteenpäin mentäessä
tuli maailma luoduksi.
Ja kaikki nämä suorat ja numerot
sinne sullottiin!

Nykyisin kukaan ei niistä
tajua mitään.
Vain lehmät ja banaanit
ovat arvossaan!

Selite: 
Tribuutti herra Samuli Hanskille :)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot