Nimetön

Runoilija The Phantom

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Synkän näköinen metallimies, jonka tarinat pohjaavat omiin totuuksiin.. Laittakaa ihmeessä kommenttia, olisi kiva tietää, mitä muut ihmiset ovat mieltä :)
 

Joka päivä olen uusi lintu
joka päivä herään uudelleen.
Ennen palamista
ennen nukkumista
unohdan sinut jälleen.

Vaan tuhkasta kun nousen
aamuvarhain yksin herään
Muistan sinut
Muistan kaiken
Ja vanhenen vuosikymmenen

Kun näen sinut jossain
tiedän olevani kotona
Kotona olen
kotona en
Kotona jossa ei minua tunneta.

Tahdon palaa
tahdon jäädä palamaan
ikuisesti palaa
en muistaa uudestaan!

Selite: 
Bändini suomenkielisen ajan tuotosta. Nyttemmin siirrytty takaisin englantiin. Ja aivan syystä! :)
Kategoria: 
 

Kommentit

aaw, niin jyrkkää sanailua,
tykkään selvästä suomenkielestä,
eikä mitään jättää arvailun varaan.

tykkäsin. *--*

nora

jaa-a, miusta tää on hieno suomenkielinen sanoitus! ^^

 

Käyttäjän kaikki runot