Päivistä

Runoilija The Phantom

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Synkän näköinen metallimies, jonka tarinat pohjaavat omiin totuuksiin.. Laittakaa ihmeessä kommenttia, olisi kiva tietää, mitä muut ihmiset ovat mieltä :)
 

Päivät suunnittelevat
koukeroita
joiden kaarteissa
on välillä vaikea
pysyä kyydissä

Syntymäpäivät
ovat kuitenkin
vain mukavan jyrkkä
mutka
kovassa vauhdissa

Niissä ei aina
pysy kontrolli itsellä
Onneksi on muita
jotka jarruttavat

Jos jarrutkin pettävät
kaasuna toimivat
varmasti

Selite: 
Kirjoitin kummitädilleni synttärionnittelut...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot