kevätkiekura

Runoilija niiu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2007
Viimeksi paikalla: 12.2.2024 11:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Elämä on suoralähetys eikä tule uusintoja !

♥ At the touch of love, everyone becomes a poet ~Plato

I don't create poetry, I create myself, for me my poems are a way to me ~Edith Södergran

RUNOILLAAN ! 
... ja hei, ethän jää uusimpaan runooni, selaile myös vanhempia... :)
Uskomatonta, olen runoillut täällä jo 10 vuoden ajan.

♥-kiitokset äänistänne kuukauden runoilija äänestyksessä

 

tänään ripustin
kukkaverhot ikkunaan,
vastapestyyn kirkkaaseen

kevät näkyy selkeämmin
ja aurinkoa naurattaa
pakkaspäivä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mainio runo

Valoisa ja iloinen hyvänmielen runo.

Iloinen aurinko, pidän

Todellinen hymyruno, onnelisuus sanoissasi

Mukava, valoisa kevääntulotunnelma.

Mukava, valoisa kevääntulotunnelma.

Se on hyvä. Jostain syystä kaksi viimeistä riviä täysin erillisinä lauseina ja se tuntui hyvältä.

valoisan kirkasta odotusta
ja tunnelmissaan uuden aavistusta
kevätkiekuran heilahdusta
tähän sydän aukeaa
 
 

Käyttäjän kaikki runot