Rakkauden tähden

Runoilija Sadepilvi

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 24.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkauden tähden olin valmis tekemään mitä vain. Rakkaudesta mä paljon iloa ja onnea sain. Joskus se kuitenkin pettymyksiä mukanaan toi ja surullisuuden tunnetta loi. Lopulta mä kuitenkin jouduin itselleni myöntämään, että rakkaus ei oo mua varten ollenkaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiva runo ja ihanasti rimmas jotkut kohat :)

Pohdiskeleva hieno runo.

Kiva runo ja ihanasti rimmas jotkut kohat :)

Pohdiskeleva hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot