Rakkaus

Runoilija Sadepilvi

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 24.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se oli jotain pientä ja viatonta. Mutta kuitenkin niin suurta ja tärkeää. Se loppui ennen kuin ehti kunnolla edes alkaa. Silti se jätti arvet mun sisimpääni ja tyhjän tilan mun sydämeeni. Mä tiedän, että kaikki oli mun syytäni ja toivon että voit joskus edes antaa mulle anteeksi. Mä kaipaan sua ja meidän rakkauttamme.

Selite: 
Ensimmäinen runoni.. En tiedä laadusta, mutta kai mä viellä kehityn.. :)
Kategoria: 
 

Kommentit

niin,niin tuttua tekstiä (: todella kivan runon oot kirjottanu! : )

niin,niin tuttua tekstiä (: todella kivan runon oot kirjottanu! : )

 

Käyttäjän kaikki runot